Arbia Dorka Luxury Palace ****

Arbia Dorka Luxury Palace ****

Tradicionalna palača Arbia Palace Dorka nalazi se u srcu Varaždina, nasuprot glavnog gradskog parka Vatroslav Jagić, te je udaljena 3 minute pješice do glavnog gradskog trga.

Bed & Bike Hostel

Bed & Bike Hostel

U mirnom dijelu Varaždina, na samo nekoliko minuta do središta grada, smješten je novi hostel znakovita imena Bed&Bike što znači da posebnu uslugu pružamo gostima koji dolaze biciklom.

Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga" smješten je na Trgu Matije Gupca 61, na mjestu gdje se nekad nalazila i stara stočna vaga, 7 min pješice do glavnog trga.

Hostel Kairos

Hostel Kairos

Na svakoj etaži nalaze se 2 kupaonice, 2 sanitarna čvora, čajna kuhinja s boravkom. Na raspolaganju je i neograničeno korištenje interneta. Hostel ima i vlastiti parking za sve goste.

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

U neposrednoj blizini romantičnog baroknog središta grada Varaždina, samo nekoliko minuta vožnje biciklom od rijeke Drave i Dravske park-šume nalazi se kompleks Studentskog centra Varaždin.

Pansion Garestin **

Pansion Garestin **

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin.

Pansion Maltar

Pansion Maltar

Privatni smještaj Maltar Varaždin nalazi se u samom središtu Varaždina, nudi klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. 

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda nalazi se u samom centru Varaždinskih Toplica u neposrednoj blizini termalnog lječilišta, rimskih iskopina, parka, crkve, robne kuće i ostalih znamenitosti.

Pansion Bernarda Nova

Pansion Bernarda Nova

Pansion Bernarda Nova nalazi se u Varaždinskim Toplicama, a nudi smještaj u 12 dvokrevetnih soba.

Panison Joško

Panison Joško

Pansion Joško smješten je u Remetincu. Ima 19 ležajeva od čega dvije jednokrevetne sobe, četiri dvokrevetne sobe te tri dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem.

Sirovina benz Greda

Sirovina benz Greda

U sklopu benzinske crpke, uz glavnu prometnicu u Gredi nalazi se pansion Sirovina Benz Greda. 

Ostala ponuda

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.