13.08.2019.

Ovog vikenda na području Općine Vinica organizirane brojne aktivnosti u sklopu EU projekta

Ovog vikenda na području Općine Vinica organizirane brojne aktivnosti u sklopu EU projekta

 

Općina Vinica, sa TZ Varaždinske županije kao partnerom, ovog vikenda, od 16. do 18. kolovoza 2019., provodi aktivnosti u sklopu EU projekta "Poslovi budućnosti za pomlađivanje baštine EU - #YouEU ".

Projekt se odnosi na profesije budućnosti vezanih uz zaštitu i obnovu kulturne i prirodne baštine, a podržan je od strane Europske unije kroz program Europa za građane: Mjera 2.1. Bratimljenje gradova.

Osim sudionika iz Općine Vinica projekt uključuje i sudionike iz Općine Radenci (Slovenija), Općine Castrocaro Terme e Terra del Sole (Italija), te Općine Vlora (Albanija), uz sudjelovanje ostalih partnera: Udruga mladih UMAMI Vinica, Arboretum Volčji potok i Javni zavod za zaštitu kulturne baštine Republike Slovenije  (Slovenija).

Program će se odvijati kroz tri dana popraćen raznim zanimljivim aktivnostima, te se očekuje velik broj mladih sudionika.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u aktivnostima, a osobito na predstavu Kerekesh teatra “Ufuraj se i pukni” koja će se održati u petak u 20:00 sati, u prostorijama kino dvorane Općine Vinica. Ulaz je slobodan.

Detaljan program događanja nalazi se u Pozivnici u prilogu objave.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.