4. 8. 2022.

Otvorene prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

Foto: HTZ
Foto: HTZ

 

Godišnje hrvatske turističke nagrade 2022. u kategorijama Destinacija godine, Događaj godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine,  te Jedinstveni gastronomski doživljaj godine. Prijave se zaprimaju i za nagradu Ljudi u turizmu, u sklopu koje se dodjeljuje Hrvatska turistička nagrada kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo te nagrada „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“.

Rok za podnošenje kandidatura za kategorije nagrada Destinacija godine, Događaj godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine, Jedinstveni gastronomski doživljaj godine i „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ je 12. kolovoza 2022., dok je rok za podnošenje kandidatura za Hrvatsku turističku nagradu, odnosno Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo 31. kolovoza 2022.

U 2022. u okviru kategorije Destinacija godine uvedene su dvije nove potkategorije: Najuspješnija destinacija održivog turizma (inovativna i pametna destinacija) i Najuspješnija kontinentalna destinacija gradskog turizma dok se u 2022. neće birati  Najuspješnija destinacija kulture i gastronomije, Najuspješnija destinacija turizma zdravlja i Autentična primorska destinacija „Malo misto“. Dodatno, u 2022. je uvedena nova kategorija nagrada Jedinstveni gastronomski doživljaj godine s ciljem poticanja razvoja, očuvanja i promocije gastronomije.

Podnošenje kandidatura obavlja se isključivo putem online prijavnica dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.