Hotel Trakošćan ****

Smješten je u bajkovitom okruženju u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca iz bogate hrvatske baštine uvrštenog na listu najljepših dvoraca Europe.

Nekad rezidencijalni dvorac okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima.

Bogatom ponudom animacijskog programa i sadržaja kvalitetno ćemo osmisliti vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, malonogometno, odbojkaško i košarkaško igralište, koji su dio hotelskog kompleksa, daju mogućnost dodatne rekreacije i zabave kako za sportaše profesionalce tako i za rekreativce.

Isto tako, blizina nekoliko golf igrališta kao i lovišta Zelendvor, dodatni su sadržaji koji mogu biti razlogom boravka u našem hotelu u Zagorju. Na samo 70 km od Zagreba i svega 40 km od Varaždina, smješten u „zelenom raju“, te geografski položaj hotela i naselja Trakošćan, između tri gore, Ravne Gore, Maceljskog gorja i Ivančice pruža mogućnost nebrojenih aktivnosti vezanih uz prirodu. Paraglajding, planinarenje, pješačke i ture biciklističkim stazama, jahanje, off road vožnje i izleti samo su dio te ponude.

Ako ste do sada mislili da poslovno i opušteno ne mogu biti zajedno u istoj rečenici, Hotel Trakošćan će Vas razuvjeriti. Odlična destinacija za organizaciju seminara, team buildinga, kongresa i drugih korporativnih događanja uz mogućnost opuštanja u wellness centru nakon napornog stresnog dana.Kategorija: ****
Kapacitet: 245
Adresa: Trakošćan bb, Bednja
Radno vrijeme: 00.00-00.24h
Telefon: +385 (0) 440 800
www.hotel-trakoscan.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.